Agenti de paza

Agenti de paza pentru protectia umana

Dispunem de garzi de corp capabile si eficiente care confera siguranta necesara clientilor nostri. Agentii nostri de paza si protectie sunt antrenati si eficienti in fata celor mai periculoase situatii si sunt capabili sa ia decizii rapid, pentru a va proteja. Programele de pregatire includ:

  • trageri cu arma,
  • exersarea modalitatilor de riposta si protejare,
  • antrenament si tactica de lupta urbana,
  • pregatire fizica si lupta corp la corp,
  • testarea abilitatilor psihologice in conditii de stres major.

 

Garzi de corp pentru evenimente oficiale

Participam la servicii de gardare a coloanelor oficiale, a celor diplomatice si va asiguram paza la orice fel de eveniment in Constanta si imprejurimi. Pentru un plus de siguranta si confort fizic si psihic, va punem la dispozitie o limuzina de lux si echipe de garzi de corp care va insotesc cu masini de teren in orice moment.

Avem personal specializat in evaluarea nevoilor de securitate pe parcursul evenimentelor, efectuarea studiilor de fezabilitate, note de fundamentare privind dimensionarea serviciilor de securitate si eficientizarea lor. Suntem solicitati in mod frecvent la gardarea personalitatilor de rang inalt sau al persoanelor publice, in cadrul acestor tipuri de convocari, si avem protocoale bine puse la punct pentru situatii neprevazute sau controlul publicului.

Obiectivul nostru este sa cream un climat de siguranta, astfel incat sa nu trebuiasca sa va ingrijorati pentru securitatea dumneavoastra si a familiei, atat timp cat garda de corp de la Save & Self Company Guard va este alaturi.