Termeni si conditii

save-self.ro depune constant eforturi pentru a se asigura ca informatiile publicate pe acest site sunt corecte si la zi. Continutul acestui site este pur informativ. Utilizatorii acestui site nu ar trebui si nu sunt autorizati sa intreprinda sau sa nu intreprinda actiuni in baza materialelor disponibile pe site. Prin accesarea si utilizarea site-ului, utilizatorii accepta acesti termeni de utilizare.

 

Drept de autor

Copyright save-self.ro. Toate drepturile rezervate. Documentele de tip text, imagine, grafica, sunet, animatie si video, precum si oricare combinatie dintre acestea, disponibile pe acest site sunt protejate de drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala. Acestea nu pot fi copiate in scopuri comerciale sau de distribute, nici nu pot fi reproduse pe alte site-uri. Continutul acestui site nu poate fi reprodus, descarcat, publicat sau transferat in niciun fel, fara acordul explicit al save-self.ro cu exceptia descarcarii pentru uzul personal a informatiilor publicate pe site. Site-ul save-self.ro contine imagini protejate de drept de autor.

 

Date cu caracter personal

Orice date obtinute prin intermediul acestui site de save-self.ro de la utilizatori, vor fi folosite numai in scopul specific pentru care au fost colectate, in scopuri statistice sau de marketing. In cazul in care ne trimiteti intrebari sau sugestii, datele astfel comunicate vor fi utilizate de save-self.ro numai cu scopul de a raspunde la aceste intrebari sau sugestii. Utilizatorii trebuie sa aiba in vedere ca transmiterea de informatii sau date cu caracter personal prin intermediul acestui site ar putea sa nu fie sigura, din cauza potentialelor atacuri cibernetice sau disfunctionalitati tehnice. save-self.ro va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura protectia informatiilor si datelor cu caracter personal transmise prin intermediul acestui site, insa, utilizatorii isi asuma riscul de a comunica astfel de informatii sau date prin intermediul site-ului.

 

Disclaimer

Informatiile prezentate pe acest site sunt furnizate de save-self.ro  asa cum sunt ele si sunt furnizate fara nicio garantie explicita sau implicita. Desi informatiile furnizate sunt considerate a fi corecte, exista posibilitatea ca uneori acestea sa contina erori sau discrepante neintentionate. save-self.ro va depune toate eforturile pentru a asigura corectitudinea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site, dar, utilizatorii nu ar trebui sa se bazeze pe continutul acestui site pentru a intreprinde actiuni. save-self.ro nu isi poate asuma nicio raspundere legata de utilizarea acestui site sau de intarzierea sau inabilitatea de a utiliza acest site sau de utilizarea oricaror informatii sau materiale disponibile pe acest site, precum nici pentru continutul site-urilor externe la care acest site face trimitere sau cu care are legatura.

 

Malware

save-self.ro depune toate eforturile pentru a se asigura ca materialele disponibile pe acest site nu au potential de a genera pericole informatice, prin utilizarea de tehnologii antivirus avansate. Este indicat intotdeauna pentru utilizatori sa foloseasca un soft antivirus la descarcarea materialelor de pe internet. save-self.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderi, daune sau stricaciuni cauzate datelor sau calculatoarelor utilizatorilor acestui site survenite in urma descarcarii sau utilizarii materialelor disponibile pe acest site.

 

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Termenii si conditiile pot fi in mod regulat modificati sau actualizati, iar oricare astfel de modificare sau actualizare va fi publicata pe acest site.