Gardare tren

Proprietarii de marfuri se folosesc de caile ferate pentru a trimite pe teritoriul tarii transporturi valoroase. Furturile din vagoanele transportatoare sau deteriorarea echipamentelor de tren au ajuns la un nivel atat de ridicat, incat securitatea lor trebuie plasata in mainile profesionistilor. Agentii de paza trebuie sa supravegheze mai ales garniturile feroviare care sunt de multe ori tinta hotilor de fier vechi. Aceste infractiuni afecteaza buna functionare a vagoanelor, care se confrunta apoi cu defectiuni la sistemul de directie sau cel de franare.

Gardarea transporturilor feroviare este esentiala

Toti acesti factori implica costuri pentru transportatori: plata in plus pentru CFR infrastructura, penalizari legate de intarzierea marfii la destinatie, neonorarea contractelor. Acestea sunt motivele pentru care clientii nostri ne solicita serviciile reglementate de gardare a transporturilor feroviare de valori.

Din 2004 pana in prezent am avut in desfasurare contracte de gardare pe care le-am dus la indeplinire printr-o buna desfasurare a transporturilor. Echipajele Save Self Security escorteaza transporturile feroviare de la punctul de plecare pana la destinatie si mai ales in timpul opririlor sau incetinirilor de viteza, in care se produc de cele mai multe ori prejudiciile. Suntem dotati cu toate echipamentele necesare pentru a tine la distanta persoanele rauvoitoare: armament, caini de paza, masini de interventie.