Instalare camere de supraveghere

Suntem specializati in montajul sistemelor de securitate antiefractie si instalarea camerelor de supraveghere de ultima generatie, astfel incat proprietatea dumneavoastra sa fie in permanenta protejata de accidente nedorite sau de infractori. Asiguram atat montajul camerelor de supraveghere la exterior, cat si la interior, pentru case, apartamente, spatii comerciale, depozite, cladiri industriale.

In ultimii ani am remarcat un trend ascendent al instalarii camerelor de supraveghere, atat pentru personele fizice, cat si juridice. Montajul unui sistem de supraveghere va functiona atat prin descurajarea persoanelor care vor planui sa intre prin efractie pe proprietatea dumneavoastra, cat si pentru probarea prejudiciilor si a infractiunii in cadrul unui proces juridic. Lucrul de care trebuie sa tineti cont este ca, pentru ca proba sa fie admisa, sistemul de supraveghere trebuie instalat in conformitate cu legislatia in vigoare. Acest lucru este realizabil doar cu sprijinul unei firme specializate, cum este Save & Self Company Guard.

Instalam camere de supraveghere de ultima generatie in Constanta

Colaboram strans cu clientii nostri si le ascultam si analizam nevoile, ca impreuna sa proiectam un plan personalizat de instalare a camerelor de supraveghere cu fir sau wireless. Va putem pune la dispozitie camere de supraveghere exterior full HD, cu transmisie wireless si sincronizare cu telefonul mobil sau televizorul, astfel incat dumneavoastra sa puteti fi in permanenta conectat la ceea ce se intampla acasa, in magazinul, depozitul, terenul sau cladirea dumneavoastra.

Save & Self Company Guard isi ofera sprijinul tuturor persoanelor din Constanta si judetul Constanta care isi doresc instalarea camerelor de supraveghere. Din punct de vedere legislativ, prezentam toate cerificarile necesare pentru montajul acestor sisteme, motiv pentru care puteti apela cu incredere la serviciile noastre. Pe langa instalarea aparaturii de supraveghere, va putem oferi si servicii de monitorizare si interventie prompta in cazul declansarii sistemelor de alarma.