Monitorizare si interventie

Dispeceratele noastre moderne sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie si monitorizeaza in permanenta sistemele de supraveghere montate. In cazul unei activari ale acestora, receptioneaza si transmit prin GPRS, intr-un interval de maxim 5 secunde, declansarea alarmei unui obiectiv. De aici sunt anuntate echipajele de interventie de pe teren, care actioneaza prompt la fata locului.

Asiguram interventia rapida la fiecare obiectiv

Programele noastre de monitorizare si supraveghere detecteaza instant senzorul care a fost perturbat si starea acestuia: alarma, resetare, bypass sau stare de veghe. Astfel, putem stii cu precizie ridicata ultima localizare a infractorului si pastram un istoric al tuturor senzorilor activati de la un anumit obiectiv, precum si ora de sosire a echipajului de interventie.

Sisteme noastre de comunicare sunt codificate, deci nu pot fi interceptate de catre alte retele. Acest lucru ajuta echipajele de interventie sa se deplaseze rapid la locul alarmarii, sa intercepteze infractorii si sa recupereze prejudiciul.

Echipamentul de interventie al agentilor de paza ajuta la o desfasurare optima si reglementata legal a activitatii:

  • uniforma de lucru,
  • echipament de protectie (vesta si casca antiglont),
  • statie de emisie-receptie,
  • spray paralizant,
  • baston de cauciuc si electrosoc,
  • armament cu munitie letala si neletala.

Pentru orice activitate de monitorizare a sistemelor de supraveghere si interventie in Constanta, Save-Self Company Guard va asigura promptitudine si siguranta.