Transport valori

Transport de valori oriunde pe teritoriul Romaniei

Pentru transporturi speciale care au nevoie de un plus de siguranta pana la destinatie, apelati la Save & Self Company Guard. Serviciul de transport al valorilor implica transportul coletelor sigilate de maxima importanta in contul tertiarilor. Coletele pot fi de diferite marimi si pot contine valori, bani sau titluri asimilabile.

Va punem la dispozitie servicii de transport valori reglementate prin legislatie si agenti de transport instruiti sa faca fata oricarei situatii. Transportul se efectueaza dintr-un loc intr-altul pe teritoriul Romaniei, pe trasee stabilite, urmand ordinele precise de ridicare si livrare date de clienti.

Transporturile speciale se desfasoara sub cele mai stricte standarde

Pentru siguranta valorilor dumneavoastra, fiecare transport beneficiaza de protectie conform legislatiei in vigoare:

  • Masini de transport blindate si echipate cu sistem GPS de monitorizare, aprobate de autoritatile competente.
  • 2-3 agenti de transport valori pregatiti, care urmeaza protocoale bine puse la punct pentru toate cazurile care pot aparea, cum ar fi schimbarea traseului sau blocajul in trafic. Echipajul de interventie este dotat cu uniforma, arme de protectie si sisteme tehnice de legatura pentru a fi in permanenta comunicare cu Dispeceratul nostru operativ.
  • Polita de asigurare pentru acoperirea riscurilor care deriva din orice tip de pierdere sau dauna, provocata sau cauzata de oricine si din orice motiv.

Valorile transportate sunt asezate in colete aprobate de beneficiar si de societatea noastra, sigilate si insotite de documentatia care sa le ateste continutul, semnata de persoana responsabila. Seful echipajului poate sa refuze transportul coletului care nu indeplineste aceste conditii.

Operam cu maxima confidentialitate pe toata perioada transportarii, colectarii, depunerii sau ridicarii valorii dumneavoastra. De asemenea, suntem pregatiti sa aplicam aceleasi norme de siguranta si protectie si pentru transportul persoanelor de maxima importanta.